Известие

Collapse
No announcement yet.

Разграфяване на таблото за температурата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от iv4oto_77@abv.bg Покажи съобщение
    някой обърнал ли е внимание на датчика за перката пише 85-87 градуса целзии /тия мотори май са за по ниска температура на работа . А един колега на опел корса на датчика му пише 98-103 което ми се видя много да работи на 100 градуса ама явно така е изчислено
    То затова по магазините се пазарува ма едро радиатори за парно и охладителни за Опел и Фолксваген/тия пък имат модели дето работят на границата на завиране/
    Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

В тез странни автомобили и термостатите са други. Но това не обяснява как на един и същи хавтомобил ще има такива разлики в работната температура.
      Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
      Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Няма ли да е по-лесно да си набучите по една термодвойка някъде до датчика за стрелката и да видите кое е вярно.
        Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
        Opel Astra J
        ex:
        Alfa Romeo 164 2.5TD
        Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
        Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

Мен вчера така ме вбеси кочината, че взех съдбоносно решение - Правя я служебна, отвсякъде ще я облепя и т.н., защото доста пари налях и не мога да я продам. В момента в който още нещо изтропа...флекса и даже и на скраб няма да я закарам.
          Alfa Romeo 164 2.0 TS/M1; V1 Medium `92; Matra Murena `83;
          Mercedes S 430 4 matic `02; Opel Corsa C XE 2.0 16V `05
          Peugeot Traveller `17 2.0 HDI 180 h.p.; Mitsubishi Pajero `94 2.5 TDI
          Iveco S 59 2.5 TDI; Peugeot Boxer 1.9 `95

Comment

Първоначално публикувано от Gligan Покажи съобщение
            Мен вчера така ме вбеси кочината, че взех съдбоносно решение - Правя я служебна, отвсякъде ще я облепя и т.н., защото доста пари налях и не мога да я продам. В момента в който още нещо изтропа...флекса и даже и на скраб няма да я закарам.
            Точно ако много й се тресеш,все се разваля!Карай като мен хич да не ти пука и тогава няма проблеми!
            Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Този път какво изтропа?
              Opel Astra J
              ex:
              Alfa Romeo 164 2.5TD
              Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

Първоначално публикувано от virusalfa Покажи съобщение
                Точно ако много й се тресеш,все се разваля!Карай като мен хич да не ти пука и тогава няма проблеми!
                Именно вече само каране и нищо друго, освен ако не е някой шарнир де.

Comment

Първоначално публикувано от Boby Покажи съобщение
                  Този път какво изтропа?
                  Какво не е, няколко неща накуп - пак се запуши ш...ната дюза , предния капак въпреки, че му натегнах жилото до край пак спря да се отваря , дежурния лагер на преден макферсон (при мен са консумативи знаеш) и нещо и набрах. Толкова да я гледам и кво...от тук нататък само каране даже и на мивка няма да я закарам

Comment

На колата и на жената колкото повече им угаждаш , толкова ти се качват на главата
                    И при мене се разхлопа задницата но ще види нови втулки на пролет . До тогава запали ли сутринта ще трябва и да ме прибере вечерта . Иначе я оставям където угасне и да я мисли общината да я прибира .
                    Дето се вика : и уя до края и душата в рая
                    Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                    Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                    Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Първоначално публикувано от Gligan Покажи съобщение
                      Какво не е, няколко неща накуп - пак се запуши ш...ната дюза , предния капак въпреки, че му натегнах жилото до край пак спря да се отваря , дежурния лагер на преден макферсон (при мен са консумативи знаеш) и нещо и набрах. Толкова да я гледам и кво...от тук нататък само каране даже и на мивка няма да я закарам
                      За дюзата добавка ръгай.
                      За капака ти дръпна ли гредичката както ти казах за дървото?
                      За лагера ако не ходиш на реглаж на предница можеш и така да караш.
                      Opel Astra J
                      ex:
                      Alfa Romeo 164 2.5TD
                      Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

Не може така, трябва пари да се наливат в колите!
                        Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Първоначално публикувано от didod Покажи съобщение
                          Не може така, трябва пари да се наливат в колите!
                          Наливането както казах съм го пратил да спи зимен сън .
                          Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                          Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                          Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Аз съм турил 300 лв. около на месец за колата и те Трябва да се харчат. Иначе нещо скърца все. Хи хи хи Но напоследък изоставам с графика...

ПО темата- 70 НАИСТИНА ли е 70 градуса на мотора или не?
                            Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Първоначално публикувано от Boby Покажи съобщение
                              За дюзата добавка ръгай.
                              За капака ти дръпна ли гредичката както ти казах за дървото?
                              За лагера ако не ходиш на реглаж на предница можеш и така да караш.
                              Добавка сипах (Лики моли) преди месец и беше добре, но пак се задръсти.
                              Никакво дърпане, не мога да се занимавам с нея сега. В момента се обслужва като във формула 1 - от двама
                              Никакви реглажи повече, освен ако стане нетърпимо за каране. Толкова не съм я ръчкал никога ама на три цилиндъра докато стигне по - високи обороти си е мъка...

Comment

Working...
                              X